Wellness

Ook Wellnessmogelijkheden zijn er voldoende in Saas-Fee. Hieronder een paar mogelijkheden:

Aqua Allalin - de nieuwe wellness- & Fitnesswereld
Met een adembenemend panorama en een ongelofelijk groot aanbod, bijvoorbeeld:
Finse Sauna, Bio-Soft-Sauna, kruiden-stoombad, Whirlpool, Voetbaden, verschillende douches (bijvoorbeeld zomerregen, ijskoude mist, een bergbeek of waterval), balkon met spectaculair uitzicht op het ravijn, relaxruimten, ruimte waar je thee kunt drinken. Verder een fitnessruimte, massagen en een heerlijke Bistro waar het innerlijkmook verwend kan worden.
Het voormalige zwembad Bielen is nu opgenomen in het jeugdhotel. De officiële opening van de jeugdherberg inclusief het zwembad en wellness was 5 september 2014.

wellness 1

Zwembad in Aqua Allalin
Lengte zwembad: 25 m Speciale douche voor de nek en massagedouche spetterbad voor de kleintjes met glijbaan, ligstoelen binnen en buiten, tafeltennis, biljart, Wellness met sauna, stoombad twee whirlpools en solarium.

 zwembad

Hotel Ferienart Resort & Spa
In het viersterren Hotel Ferienart Resort & Spa verstaat men de kunst u  zorgeloos te laten genieten in het wellnessgedeelte van het hotel. Alleen al van de 1200 m2 grote Wellnessoase en rotswereld "Paradia Spa" met verleidelijk geurende stoombaden, de sauna's en thermale baden en het uitgebreide verzorgings- en beautyaanbod gaat uw hart sneller kloppen.

Ferienart Resort&Spa
Dorfweg 1
3906 Saas-Fee
Tel. +41 (0)27 958 19 13
Fax +41 (0)27 958 19 05
info@ferienart.ch
www.ferienart.ch

01

 

Schweizerhof Gourmet & Spa
Heerlijk ontspannen, loslaten en genieten in onze Spa-wereld: een whirlpool die zowel buiten als binnen is, laconium, sanarium, caldarium, kristallium, Saaser-zweetruimte, infraroodkabine, panoramasauna, lichttherapie, zwembad, relax-ruimte, Spa-bar, oase van rust met uitzicht op de gletsjer en een fitnessruimte.

Hotel Schweizerhof Gourmet & SPA
Haltenstrasse 10
3906 Saas-Fee
Tel. +41 (0)27 958 75 75
Fax +41 (0)27 958 75 76
info@schweizerhof-saas-fee.ch
www.saasfeeling.net

Schweizerhof


Kneippbaden Saas-Fee
Tussen dalstation Plattjen en station Felskinn:
doorloopbad, waterbegietingsplek, blotenvoetenpad, armbad, rustzone.

Kneipp

Saas-Grund Kreuzboden
wellness- en weldaadpad:
doorloopbad, blotenvoetenpad, armbad, rustzone.

Saas-Almagell
Restaurant Furggstalden:
doorloopbad, blotenvoetenpad, armbad, rustzone.

 

Op deze site komen alle voor u interessante weetjes en adressen te staan, die voor een fantastisch verblijf in dit mooie gletsjerdorp  zorgen. De site is momenteel in opbouw en er worden dagelijks nieuwe gegevens op geplaatst.