Belmont Appartement

WifiHuisdierenGezinTelevisieRestaurantPiste DichtbijSkiberging

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5
Bezoekers waardering:

Over dit appartement

Hotel Belmont ligt centraal en rustig, direct naast de verzamelplaats van de skischool, de curling- en ijsbaan, de gondel en skiliften. 's Zomers is er voor iedereen wel iets te vinden voor ons hotel: Tennisbanen, sportvelden en golfplaats. Van hieruit starten mooie wandelingen en vlakbij is de rodelbaan en het avonturenbos. Voor de jongste gasten hebben wij een nieuwe speelplaats bij het hotel.

Het restaurant heeft een terras met vrij uitzicht op de indrukwekkende berg- en gletsjerwereld. Zowel Zwitserse alsook internationale gerechten worden geserveerd, waaronder fondue Bourguignonne of Chinoise. Voor families of groepen kunnen wij een speciaal aangepast menu serveren.

In het hotel bevindt zich ook een appartement met drie tweepersoonskamers, een woonkamer, bubbelbad/toilet, keuken met afwasmachine, kabel-tv, wireless internet en een balkon.

Naast het hotel bevindt zich het huis Waldrand met daarin een appartement met twee tweepersoonskamers, een woonkamer, bubbelbad/toilet, keuken met afwasmachine, kabel-tv, wireless internet en een balkon.