Cityhaus, 2-4 pers

WifiHuisdierenGezinTelevisie

Afbeelding 1Afbeelding 2Afbeelding 3Afbeelding 4Afbeelding 5
Bezoekers waardering:

Over dit appartement

Van harte welkom in "Cityhaus".

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn een gezin met twee kinderen die een vakantiewoning (met 4 bedden) en twee studio’s (met 2 bedden) verhuren. Op de begane grond hebben we een slagerij en we wonen zelf ook in het gebouw „Cityhaus“. Voor eventuele wensen en vragen kunt u dus altijd bij ons terecht.

Het „Cityhaus“ ligt centraal in het middelste gedeelte van het dorp. Zowel de parkeergarage als ook de Alpin Express (de lift waarmee u direct in het skigebied komt) zijn te voet in 6-8 minuten te bereiken. ’s Winters komt de skibus bij ons langs. Op een steenworp afstand liggen postkantoor, toeristen bureau en zwembad. Binnen 5 minuten lopen komt u bij de Hannigbahn uit. (Hannig ligt op de zonnige zuidhelling, in de zomer en winter te voet te bereiken.) De winkels bevinden zich dichtbij ons huis.

Al onze woningen zijn voorzien van het Zwitserse „Qualitätsgütesiegel“ (een speciaal in Zwitserland gebruikt kwaliteitskenmerk) en zijn daarnaast door Zwitserland Toerisme geklassificeerd als 3-sterren woningen.

Onze weekprijzen zijn inclusief eindreiniging en bagagetransport van en naar de parkeergarage aan het begin en eind van de vakantieperiode. Als u aankomt zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken en theedoeken klaar. De woning en de studio’s zijn van alle gemakken voorzien en handig ingericht. Beide wooneenheden beschikken over balkon, satelliet-tv/radio, telefoon en gratis internetverbinding.

Wij  verheugen ons op uw bezoek en wensen u bij voorbaat een mooi en ontspannen verblijf in „Cityhaus“.